To top
14 mai

TREND REPORT: IMPRIMEURILE SEZONULUI

Pe lângă explozia de culori din acest sezon, designerii ne propun și o paletă de imprimeuri exuberante, fanteziste, geometrice sau cu influențe retro. Dacă vrei să ai apariții de neuitat, atunci trebuie să adaugi în garderobă câteva din printurile la modă. Le poți mixa fie cu piese simple (uni) sau, pentru lookuri îndrăznețe, poți combina dungile cu imprimeuri florale, tropicale sau cu buline. Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi să porți printuri: cele mari măresc vizual zona, în timp ce imprimeurile mici nu vor modifica percepția vizuală asupra siluetei; atunci când combini două patternuri diferite încearcă să aplici una din cele două reguli – fie una dintre nuanțe să se regăsească în ambele, fie acestea să fie de aceeași dimensiune.
Sezonul primăvară-vară 2018 abundă în imprimeuri florale, tropicale și geometrice (dungi și buline). Vezi care dintre acestea ți se potrivesc ca personalitate, stil și apariție și nu ezita să adopți un stil nonconformist, romantic sau retro-șic.

Bulinele, imprimeul anilor ’50

Imprimeul cu buline, un print specific anilor ’50, este unul dintre cele mai râvnite, reinventându-se în fiecare sezon. Bulinele sunt romantice și feminine și ne sunt oferite într-o diversitate de dimensiuni. Combină-le cu trendurile must-have pentru ținute ce vor atrage toate privirile. O rochie maxi cu umeri goi și volan amplu sau una midi în stilul Marilyn Monroe sunt piese statement care te vor ajuta să arăți fabulos.

Flower power

Dacă îți plac florile atunci alege să le aduci și în stilul vestimentar, pentru un look foarte actual și romantic. Bujori, trandafiri, maci sau flori de câmp, lasă-te cuprinsă de această frenezie florală. Poți opta pentru piese vestimentare cu o singură floare sau o combinație de diferite flori. O rochie midi sau maxi, stil kimono sau inspirație retro sunt propunerile noastre pentru outfit-uri în tendințe, vesele și cu stil. Pentru escapade la malul mării, rochiile vaporoase cu imprimeuri florale trebuie să se regăsească pe lista oricărei fashioniste.

Dungile, o tendință nemuritoare

Imprimeul în dungi se reinventează în fiecare an, în sezonul călduros fiind nelipsit din prezentările de modă. Optează fie pentru o singură piesă în dungi, fie pentru dungi din cap până în picioare. Recomandăm a două varinată, având în vedere că în tendințele actuale se regăsesc costumele masculine în aceeași culoare sau același print. De asemenea, le poți purta și în combinație cu alte printuri, pentru un look îndrăzneț și creativ. Este clar! Vara asta grafismele nu trebuie să-ți lipsească din garderobă!

Imprimeul tropical: exuberanță și culoare

Te numeri printre iubitoarele de locuri exotice cu palmieri și briza de la malul mării? Atunci din dulapul tău nu trebuie să lipsească printurile exuberante ale sezonului: influențele tropicale! Un mix de flori de hibiscus, frunze de palmier, ananași sau păsări colibri, imprimeurile tropicale sunt eclectice, efervescente și perfecte pentru vacanță! Nu ezita să alegi astfel de piese! Vei avea parte de o adevărată petrecere hawaiiană!

Diana Chisoceanu-Motoc
No Comments

Leave a reply