To top
29 mai

EVENT COLLECTION, o colecție despre rafinament și stil

Ai primit deja invitații pentru evenimentele acestui sezon și încă nu ți-ai pregătit ținutele? Fie că vei participa la o nuntă, un botez, o gală, o recepție sau la banchetul de absolvire, alege simplitatea și rafinamentul cu o rochie maxi în stil sirenă sau o salopetă cu un design deosebit care vor da look-ului tău un aer șic și stilat.

Sezonul acesta se poartă culorile pastelate precum somon, lila, corai, albastru azur și materiale care flatează silueta. Însă, dacă nu ești fana pastelurilor, atunci poți miza pe o rochie de seară neagră sau, pentru cele mai îndrăznețe, una roșie.

Pentru ca tu să ai parte de apariții memorabile am creat o nouă colecție, cu piese spectaculoase, dedicată femeii avangardiste care pune accent pe imagine și dorește să iasă în evidență prin stil și bun gust. Te vei simți de-a dreptul specială!

Pe lângă un motiv de bucurie, un eveniment înseamnă și o ținută fabuloasă prin care să îți poți etala frumusețea și feminitatea. În alegerea acesteia trebuie să ții cont și de conformația corpului, pentru a putea obține acel look de clepsidră la care râvnesc toate femeile. Nu în ultimul rând, completează look-ul cu accesoriile potrivite. Pentru o rochie decoltată în partea de sus alege un colier statament, iar pentru cele cu umeri sau guler înalt este suficientă o pereche de cercei deosebiți.

Dacă preferi stiul androgin, atunci îți propunem să renunți la rochie în favoarea unei salopete elegante. Acesorizată corect sau îndrăzneț, salopeta poate fi o piesă sofisticată și rafinată, în care vei face, cu siguranță, notă discordantă la evenimentul la care vei participa. Adaugă un sacou masculin supradimensionat și vei obține un look de copertă!

 

Diana Chisoceanu-Motoc
No Comments

Leave a reply