To top
29 mart.

TGH by Ioana Grama, o colecție dedicată femeii avangardiste

Primăvara a început pe www.tghfashion.com cu o surpriză stylish: colecția capsulă TGH Fashion by Ioana Grama, în care vei regăsi cele mai râvnite piese ale noului sezon. Costume de inspirație masculină, piese elegante pentru apariții spectaculoase, stilul safari, imprimeuri de care te vei îndrăgosti și culori vibrante, toate într-o colecție dedicată femeilor avangardiste, pasionate de modă, frumos și stil.

Vei descoperi trenciul supradimensionat, rochia-sacou, modele urbane, nuanțe puternice de mov, roșu, fuchsia sau verde, stilul androgin și imprimeuri la mare căutare. Nu în ultimul rând, materialele folosite precum poplin, satin, vâscoză sau bumbac sunt foarte moi și plăcute la atingere.

Costumul de inspirație masculină

În anii ’30, fashion incon-uri precum Marlene Dietrich sau Katherine Hepburn abordau costumul masculin încurajând astfel femeile să depășească limitele modei și să adopte haine din garderoba bărbaților. Cu toate acestea, abia în 1970 a fost introdus ca o tendință majoră în modă de către Yves Saint Laurent cu „Le Smoking”, popularizat cu fotografia lui Helmut Newton. Un stil feminin androgin, minimalist, care a oferit femeilor curaj, încredere și putere.

Alege un costum masculin din colecția capsulă TGH Fashion by Ioana Grama pe care îl poți purta atât în ținutele office, cele de stradă, cât și la evenimente speciale. Propunerea noastră este să optezi pentru ultra-violet sau imprimeul în dungi. Vei avea o apariție demnă de invidiat!

Eleganță clasică reinventată

Am reinventat pentru tine piese clasice precum little black dress, sacoul sau salopeta, pentru apariții elegante și în ton cu trendurile sezonului. Creează o siluetă sofisticată și rafinată cu les pieces de resistance, atât de necesare în garderoba oricărei femei. Pentru un eveniment la care vrei să atragi toate privirile, optează pentru negru și mixul alb-negru, care transcend timpul. Adaugă bijuterii prețioase pentru a completa ținuta.

Stilul Safari și inspirația tropicală

Tot cu gândul la Yves Saint Laurent, în colecția realizată în colaborare cu Ioana Grama regăsești piese în stilul safari precum salopete sau rochii în nuanțe neutre. Evadează din banalul cotidian purtând astfel de modele ce transmit dragostea pentru natură, libertate și aventură. Foarte apropiate de safari sunt influențele tropicale, la modă în acest sezon. Un kimono maxi cu imprimeu tropical este piesa perfectă atât pentru ținute de stradă, cât și pentru apariții stylish în concediu.

Stilul urban

Cămașa de inspirație masculină și pantalonii de trening, care au o revenire spectaculoasă, pot alcătui una dintre cele mai hot ținute de street style. Pantalonii track pot fi incluși și în ținute elegante, pentru un look glam-sport de efect.

O apariție urbană care nu va trece neobservată este și costumul masculin într-una din culorile sezonului, mixat cu un palton midi și saboți în tendințe. Avantajul acestei colecții capsulă este că poți combina piesele în cele mai neașteptate și creative ținute.

Culori în tendințe

Colecția abundă de culorile sezonului primăvară-vară 2018: nuanțe nonconformiste, mistice – ultra-violet, provocatoare – roșu, tonuri pământii precum bej sau camel, strălucirea adusă de verdele smarald sau vibrația pe care o transmite fuchsia.

TGH Fashion by Ioana Grama are în spate o poveste plină de culoare și vibrații, de căldură și frumusețe, cu produse versatile ce pot fi purtate oriunde și oricând. O poveste destinată femeii puternice, mereu în căutarea frumosului. Te invităm să o descoperi!

Diana Chisoceanu-Motoc
No Comments

Leave a reply